14 Haziran 2009 Pazar

Sayın Metro Turizm

34 SIM 67 plakalı otobüsünüz bu akşam saat 10 sularında Çeşme otobanında 120 kilometre süratle sürekli sol şeridi kullanarak ve sık sık şerit ihlali yaparak hem yolcularınızı hem otobanı kullanan diğer araçları tehlikeye attı. Yanından geçerken gördüğümüz kadarıyla orta yaşlı şöförünüz, muavini ile sohbet halindeydi.
Bundan 15 yıl önce Beyin cerrahı bir arkadaşım sizin firmanızın otobüsünün yaptığı kazada can verdi.
Can taşıyan firmanızın şöförlerin eğitimi hakkında daha hassas olması zaten çok parlak olmayan imajınızın düzelmesi açısından yararlı olacaktır. Aksi taktirde otobüsünüzün yalpalayarak solladığı her aracın içindekiler "Metro Turizm mi, bırak kalsın!" diyeceklerdir.

Sayın Gandhi

Söz konusu aracımızın takometresi incelenmeye alınmış olup, söz konusu aracımızın kaptanı hakkında gerekli idari işlemler yapılacağını size bildiririz. Bu tarz durumlara karşı oldukça hassasiyet gösterdiğimizi bilmenizi isteriz. Yolcularımızın güven içinde seyahatleri tamamlaması en büyük amacımızdır . Bu konuda müsterih olabilirsiniz. Yaşamış olduğunuz bu elem verici durum nedeniyle firmamız adına sizden özür diler. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Esenlikler dolu günler dileklerimizle.

METRO TURİZM

Kontrol ve Denetleme

Departmanı


1 yorum:

Adsız dedi ki...

metro ya ait 61 s plakalı arcınızla ankaradan ıstanbuka gıderken dort dıvan da mola verdık gercekten orda bulunan emre adlı kontral arkadasınız tıtz denetlemesı ve yolcuyla ilgilenmesi benı ve dıger yolcuları cok memnun ettı tebrık ler metroo br dagakı yolculumda sizinle beraaberım tarıh 03, 06 . 2013